Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Mindkét csapatunk hazai pályán győzte le a Paks együttesét

U18 szakosztály 2014-10-15 Megtekintések száma: 2605

UTE U18–Paksi FC 2–0 (0–0)
U18, 9. forduló
Bánka Kristóf Sportközpont

UTE: Tajti – Ferkel, Koval, Madarász, Drengubák – Tóth T., Nyilas, Novák (Bagi – 71.), Gere (Molnár – 65.) – Tóth L., Schmid (Tóth M. – 73.)
Paks: Sánta – Luczek (Kern – 46. – Russo 83.)), Rácz, Szabó, Hanol (Markovics – 75.) – Péger, Kesztyű, Salacz, Késmárki (Hegedűs – 46.) – Csigi, Jerabek (Kiss – 63.)
Gólszerzők: Tóth T. (81.), Koval (90+3.)
Sárga lap:
Hanol (43.)

Egy-egy helyzet és egy vendég les gól …. ennyi történt U18-as csapatunk első félidejében, így a szünetben mindkét edző alapos fejmosásban részesített játékosait. A második játékrész eleje még az elsőhöz hasonlított, de pár perc „ismerkedés” után egymásnak esett a két együttes és egymás után dolgozták ki a helyzeteket. Több lehetőség adódott a vendégek oldalán, de vagy Tajti, vagy a védők állták útját a labdának.

Az utolsó tíz percben sikerült megszereznünk a vezetést. Egy jobboldali szögletet követően Tóth Tamás közelről lőtt a hálóba (1-0). A bekapott gól után megélénkült a Paks, de a hosszabbítás harmadik percében egy jobboldali beadást követően Bagi csúsztatta meg a középen érkező Kovalhoz a labdát, aki a kapust megelőzve fejelt a hosszúba, ezzel beállítva a 2-0-ás győzelmet.

Szalay Attila: „Először is gratulálok a fiúknak, mert harcos játékkal, de egy gyenge teljesítménnyel tudtunk nyerni. Azt szokták mondani, hogy a jó csapat egy közepes vagy egy gyengébb teljesítménnyel is tudja hozni a pontot. Bízom benne, hogy előbb-utóbb mi is a jó csapatok sorába tudunk lépni. A szünetben próbáltam megnyugtatni a játékosokat, azt kértem, hogy egyszerűsítsük le a játékot két-három érintőre. Ha ez sikerült, akkor biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Szerencsénkre ez bejött. Igazi csapatként játszottak a fiúk. Még egyszer gratulálok nekik.”   

UTE U16–Paksi FC 3–0 (1–0)
U16, 9. forduló
Chinoin SC Sporttelep

UTE: Tóth L. – Hámor, Kiss, Debre, Györe (Szentiványi – 75.) – Balázs (Pula – 62.), Rózsás (Varga – 62.), Bűkős (Böszörményi – 75.), Bihami – Balog Nagy
Paks: Hegedűs – Frankowszky, Bány (Szedljak – 19.), Kőkuti, Timár – Szabados, Sárközi, Fejes, Horváth – Martinka, Lökös
Gólszerzők: Rózsás (40.), Balog (60.), Györe (73.)
Sárga lap:
Szedljak (54.)

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41