Dátum: 2018 április 24. (kedd) | György

hírek

Az U18 is az éllovasok közt!

U18 szakosztály 2016-12-08 Megtekintések száma: 2344

U18-as korosztályunk, akik idén az U19-es bajnokságban indultak, az év utolsó játszmáján a Jászberényi FC együttesét fogadták a Bánka Kristóf sportközpont műfüves pályáján. 4-1-re verték a vendégeket, így dobogón zártak. A vezetőedző, Cseh András így értékelte a látottakat:

"Jó iramú, időnként jó színvonalú mérkőzést játszottunk a jászberényi csapattal. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A második félidőben, ahogy telt az idő, egyre több hibára kényszerítettük az ellenfelet, amit jól kihasználtunk, és négy gólt rúgtunk.  Ehhez csak gratulálni tudok a csapatnak!"

"Jól tudtuk, hogy ezen a meccsen a dobogó a tét mindkét csapatnak" - kezdte a beszámolót Ubrankovics Gergő játékos a mérkőzésről - "ezért nehéz találkozót vártunk. Nem is volt ez máshogy!

Szerencsénkre a meccs elején, egy szöglet után Fekete Marcell fejesével megszereztük a vezetést. Az ellenfél hamar egy szabadrúgásgóllal tudott válaszolni. A félidő végéig kiegyenlített volt a játék. 

A második félidőben már elfáradt az ellenfél, és több helyzetet tudtunk kialakítani. A 64. percben egy tizenhatosról kipattant lövést Szirmai Bence érvényesített. Később a 80. percben egy jobbról érkező lapos beadás után csapatkapitányunk, Balla Zoltán gurított a jobb alsó sarokba. A középkezdést követően letámadtuk a védelmüket, és Rakusz Bence a kapus lábai közt elgurította a labdát, így megszereztük a negyedik gólt" – elevenítette fel a mérkőzést Gergő. Gratulálok a csapatnak a győzelemért, így fogjuk folytatni tavasszal is!

2016.12.04. - 12:00. Budapest. UTE Bánka Kristóf Sportközpont

U-19 III. o. Közép B, UTE-Jászberényi FC: 4-1. 

Kezdő: Balázs B., Ubrankovics G., Tóth K., Fekete M., Bihami B., Balla Z., Szirmai B., Petry Zs., Krizsán B., Cződör T., Rakus B.,

Csere: Körtvély B.,

Kispad: Cseh András vezetőedző és Gyimesi Jenő edző

Góllövők: Fekete Marcell 8’, Szirmai Bence 64’, Balla Zoltán 80’, Rakusz Bence 81’

Képgaléria: itt

 

UTE Labdarúgó Akadémia

Képek

U16-os együttesünk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41